İSTANBUL / FATİH - Katip Çelebi İlkokulu

Katip Çelebi İlkokulu Okul Aile Birliği Gelir Gider Tablosu

Mrt

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü okulumuzda törenlerle kutlandı.

Şbt

"Ben Okuyorum İstanbul Okuyor" projesi kapsamında okulumuza gelen kitaplar öğrencilerimizle buluştu.

2023 Yılı Okul Aile Birliği Gelir Gider Tablosu

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesinin ocak ayı etkinliği "Dede Korkut Okumaları" kapsamında yapılan etkinlikler:

- Dede Korkut Hikayeleri okuma

- Dede Korkut çizgi film izleme

- Dede Korkut obamızı oluşturalım boyama etkinliği

- Anlamını Bul Etkinliği

- Hatırlatmaca Etkinliği

Ock

Okul Meclisi Kurulu'nun ocak ayı faaliyetinin teması "Tasarruf"

-Kaynaklarımız sınırsız değildir.

-Gelecek nesillere sağlıklı, verimli, ve güzel bir dünya bırakmak istiyorsak bireysel, ulusal ve küresel tasarruf üzerine daha çok çalışmalıyız.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Etkinlik Programı:

-23.20.2023  Pazartesi   "Cumhuriyetimiz 100 Yaşında" konulu resim yarışması

-25.10.2023  Çarşamba   Cumhuriyetin Kuruluşu  belgesel gösterimi

-26.10.2023  Perşembe    Cumhuriyet Şiirleri dinletisi

Ağu

Milli Eğitim Bakanlığının 2023-2024 eğitim öğretim yılı takvimine göre okullarda yeni dönem 11 Eylül' de başlayacak. Ancak ilkokul ve ana sınıfı öğrencileri için uyum haftası düzenlenecek. Bu kapsamda ana sınıfı ve 1. sınıf öğrencileri 4 Eylül' de okula başlayacak. Ders saatleri:

Ana sınıfı A ve 1. sınıflar saat  10.00

Ana sınıfı B  saat 12.00

Ağu

2022-2023 Okul Aile Birliği Gelir Gider Tablosu ve Tahmini Bütçe Bilgileri aşağıdaki gibidir.

Ekm